Zomervakantie


Een zomervakantie in Chalet Rue de Montana 74 nabij Crans-Montana in Wallis, Zwitserland:

In het mooie voorjaar en zomer zijn er talrijke kleine en grote bergwandelingen en bergtochten te maken. Tot begin juli, wanneer het hooien begint, kunt u er genieten van de prachtige bloemenweiden langs de ruisende dalbeken. In het najaar zorgen de rode en gele herfstkleuren voor een hele speciale sfeer. Tevens zijn er tal van sporten te beoefenen in de zomer: golf, tennis, paardrijden, zomerski en natuurlijk zwemmen.

Bovendien zijn er diverse steden te bezoeken, namelijk Sierre, Sion, Leukerbad, Brig, Visp, Zermatt, Montreux, Saas Fee en natuurlijk Lausanne, een prachtige stad met prachtige gebouwen en veel hoogteverschillen, gelegen aan het meer van Lausanne met een prachtig uitzicht aan het meer. De kleine Sint-Bernardpas verbindt Italië met Frankrijk. Ook Italië is makkelijk aan te doen via de Simplon Tunnel. Zo kun je gemakkelijk naar Milaan  en het Logo Maggiore.

Er is gewoon heel veel te zien.

Alleen de reis er naar toe als is een hele belevenis met vele vergezichten. En dan zijn er nog talrijke dalen die u kunt bekijken: Het ondergrondse meer, Val d’Anneviers, Val d’Herens, Haute Nendaz, Lötschental, Binn-tal. Hieronder treft u nog een aantal links naar leuke en interessante sites.

info@cransmontanaverhuurchalet.nl 
info@cransmontanaverhuurchalet.nl © Crans Montana Verhuur Chalet 2017